subota , 15 maja 2021
Home / Republika Srpska / Stevandić “zabrinut” podjelama u SzP?!

Stevandić “zabrinut” podjelama u SzP?!

Potpredsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić smatra da je opozicija sinoć napustila sjednicu republičkog parlamenta zato što postoje velike podjele unutar SDS-a i PDP-a u vezi sa mehanizmom koordinacije.

Stevandić je danas u izjavi novinarima u Banjaluci naveo da je opozicija kao razlog izlaska sa sjednice navela povredu poslovnika, ali da je očigledno njihova namjera bila da ne prisustvuju raspravi o mehanizmu koordinacije.

On je danas nakon završetka sjednice parlamenta Srpske naveo da je u materijalu koji je dostavila Vlada Srpske taksativno i tabelarno prikazano da je Savez za promjene svodio Republiku Srpsku na nivo Brčko distrikta i kantona, što je, kako je rekao, neprimjereno, nepojmljivo i pravno nemoguće.

Stevandić je demantovao tvrdnje kolicije Domovina da tokom sinoćnjeg zasjedanja Narodne skupštine Srpske nije bilo skupštinskog kvoruma.

Izvor: Srna

Pročitajte

NASTAVAK AKCIJE “GNEV”! Policija otkrila veliku prevaru u Srbiji!

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Odeljenja za borbu protiv korupcije Uprave kriminalističke policije, u saradnji sa …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *