ponedeljak , 25 septembra 2023
Home / Republika Srpska / Čedomir Stojanović: Predstoji nam pobjednička bitka

Čedomir Stojanović: Predstoji nam pobjednička bitka

Srpskim poslanicima u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine nakon opštih izbora predstoji divovska borba u kojoj je neophodno sačuvati nadležnosti Republike Srpske i pokušati vratiti ono što je u prethodnom periodu izgubljeno“, poručio je Čedomir Stojanović, nosilac liste DEMOS-a za Parlamentarnu skupštinu Bosne i Hercegovine u Izbornoj jedinici dva.

Stojanović je istakao da su geopolitički odnosi složeniji nego ikad, zbog čega srpski predstavnici u Sarajevu imaju odgovoran zadatak.

“Narodna Skupština je krenula u tom pravcu. Na nama je da se svim političkim sredstvima borimo za naša prava i da sačuvamo Republiku Srpsku u ovim teškim vremenima”, rekao je Stojanović.

On je poručio da predstavnici Republike Srpske moraju da rade na intenziviranju rada na zajedničkim projektima sa Srbijom, ali i zemljama u regionu.

“Moramo riješiti probleme oko zajedničkih ulaganja sa Srbijom, jer nam to može otvoriti niz novih mogućnosti za investicije, ubrzati privredni razvoj, a samim tim i omogućiti nova radna mjesta. Saradnju sa susjedstvom treba da baziramo na zajednička ulaganja u energetski sektor, ali i trgovinu i transport kao naše jače strane”, objasnio je Stojanović.

Pročitajte

Milovanović: JU „Vode“ planira izmještanje rijeke Lukavac kako bi se riješio problem poplava

Direktor JU Vode Srpske Miroslav Milovanović najavio je u razgovoru sa građanima naselja Vršani kod …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *