četvrtak , 30 novembra 2023
Home / Republika Srpska / STOJANOVIĆ U LJELJENČI: “MJEŠTANI LJELJENČE SU VRIJEDNI LJUDI, UVIJEK SMO UZ NJIH”

STOJANOVIĆ U LJELJENČI: “MJEŠTANI LJELJENČE SU VRIJEDNI LJUDI, UVIJEK SMO UZ NJIH”

“Veliko mi je zadovoljstvo što sam večeras sa svojim stranačkim kolegama iz DEMOS-a u Ljeljenči, u mom selu za koje sam vezao čitav život i gdje i dan danas živim”, rekao je na tribini DEMOS-a u Ljeljenči Čedomir Stojanović, nosilac liste ove stranke za Parlamentarnu skupštinu BiH u Izbornoj jedinici 2.

Stojanović je istakao da je DEMOS uvijek ubjedljivo pobjeđivao kada je riječ o izbornim rezultatima u njegovom rodnom selu.

“Mještani sela Ljeljenča su vrijedni ljudi, mi znamo šta njima i nedostaje. Sve vrijeme smo uz njih, pomagali koliko smo mogli i to nam se uvijek vraćalo kroz izborni rezultat, kao najbolji pokazatelj kako smo i koliko radili”, rekao je Stojanović.

Komentarišući prvu polovinu kampanje, Stojanović je rekao da se utisci polako sabiraju i da se pripremaju za ono glavno, 02. oktobar.

“Naša očekivanja koja smo postavili na početku su, kako mi mislimo,  ostvarivi. To je 9500 glasova na području regije Bijeljina, odnosno jedan direktan mandat za NS RS i želja je da imamo direktan mandat za Parlamentarnu skupštinu BiH”, rekao je Stojanović.

Pročitajte

Agrarni fond: Potpisan Okvirni sporazum za ruralni razvoj Semberije

Direktor Agrarnog fonda grada Bijeljine Zlatan Lazarević i predstavnici izvođača radova “Bijeljina put” d.o.o., ” …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *