ponedeljak , 2 oktobra 2023
Home / Rusija / Žirinovski rođak Trampa?

Žirinovski rođak Trampa?

Lider Liberalno demokratske partije Rusije Vladimir Žirinovski pretpostavlja da bi mogao da bude daleki rođak kandidata za američkog predsednika Donalda Trampa.

Prema rečima Vladimira Žirinovskog, on je dao DNK na analizu jednoj američkoj laboratoriji.

„Među rođacima su mi Lindon Džekson (36. američki predsednik) i dva potpredsednika SAD. Ako se zakopa u rodoslovlje Donalda Trampa, možda mi tamo pronađu direktne rođake. Tu mislim na klan koji se pre 10.000 godina raštrkao po čitavoj planeti“, rekao je predsednik liberalnih demokrata.

Žirinovski je priznao da mu je Tramp po nečemu blizak.

„Blizak mi je po tome kako slobodno govori, momentalno reaguje, odmah daje svoje ocene. I mene neki od vas ironično shvataju“, rekao je lider LDP Rusije.

Tramp je poznat po svojim ekscentričnim i direktnim izjavama, uključujući i one koje se odnose na migrantsku politiku. Među njegovim predlozima je i izgradnja zida na južnoj granici SAD kako bi se zaustavio ulazak migranata. Političar je i protivnik muslimana.

Tokom predizborne kampanje on je više puta izjavljivao da podržava politiku Moskve, izjavivši da će priznati Krim delom Rusije ukoliko bude izabran za predsednika SAD.

Izvor: Sputnik

Pročitajte

USTANAK BIVŠIH PREDSEDNIKA Obama i Buš uradili nešto što decenijama nije viđeno u SAD

Bivši predsednici Sjedinjenih Američkih Država Barak Obama i Džordž Buš podigli su glas protiv trenutne …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *