četvrtak , 30 novembra 2023
Home / Region / SNS ipak nije zakazao sednicu o novoj Vladi Srbije

SNS ipak nije zakazao sednicu o novoj Vladi Srbije

U Srpskoj naprendoj stranci su za N1 demantovali medijske napise da je za večeras zakazana sednica Predsedništva stranke na kojoj je trebalo da potvrde imena svih ministara buduće Vlade Srbije.

Večernje novosti objavile su da će večeras biti poznata imena svih ministara. Za N1 je iz SNS-a međutim rečeno da za sada nije zakazan sastanak predsedništva te stranke tokom večeri.

Formalni postupak formiranja Vlade u Parlamentu može da počne tek pošto vrh SNS-a usvoji premijerov predlog.

Zamenica predsednika SPS Slavica Đukić Dejanović izjavila je da očekuje da će Ivica Dačić biti u Vladi jer, kako ističe, dobro radi posao ministra spoljnih poslova, te da bi do sutra trabalo da budu završeni razgovori lidera naprednjaka i socijalista.

I ministar policije u tehničkoj Vladi, Nebojša Stefanović očekuje da će sastav kompletnog tima za Nemanjinu 11 biti poznat u narednih nekoliko dana.

“Budite strpljivi, u narednih par dana očekujem da će se sve razviti, ali s obzirom da smo još uvek u svim zakonskim rokovima, premijer će svakako u narednom periodu, vrlo brzo, obznaniti imena svih onih koje predlaže da budu u sastavu nove Vlade, i mislim da tu nema potrebe da se ljudi previše
uzbuđuju”, rekao je Stefanović.

Izvor: N1

Pročitajte

Ivan Vrdoljak se vraća u politiku, Predsjedništvo HNS-a ga je upravo kandidiralo za predsjednika stranke

Ivan Vrdoljak, nakon kraćeg izbivanja, vraća se u politiku. Naime, Predsjedništvo HNS-a je u četvrtak …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *