četvrtak , 30 novembra 2023
Home / Republika Srpska / Dodik: Milanović je čovek sa krizom identiteta

Dodik: Milanović je čovek sa krizom identiteta

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da su stavovi nekadašnjeg hrvatskog premijera i lidera hrvatskog SDP-a Zorana Milanovića samo demaskirali iluzije da u Hrvatskoj postoji razlika između „levice“ i „desnice“ kada je reč o Srbiji i Srbima.

„Milanović je po više osnova iskompleksiran političar i čovek. Živi pod teretom imena koje neodoljivo ’miriše‘ na srpsko, gubi izbore a ne shvata zašto. Milanović pola dana živi kao partizan, a pola kao ustaša, i kao većina političara sa hrvatske scene vuče viševekovni kompleks od Srba. Ta vrsta šizofrenije u političkom delovanju eskalira u jednoj ovako jadnoj salvi uvreda, koje su samo izraz Milanoviće svekolike nemoći“, rekao je Dodik na pitanje agencije „Srna“ da prokomentariše Milanovićeve uvredljive izjave na račun Srba i Srbije.

Dodik je ocenio da je Milanović ispao smešan tip, kada se na sve što je rekao pogleda sa distance od dva dana.

„U svemu ovome može da profitira samo (pevač Marko Perković) Tompson. Sad može da očekuje poziv da gostuje i na predizbornim skupovima hrvatske antifašističke levice“, rekao je Dodik.

Zagrebački „Jutarnji list“ objavio je tajne snimke sastanka bivšeg premijera Hrvatske i lidera Socijaldemokratske partije Zorana Milanovića sa predstavnicima ratnih veterana tokom kojeg nije birao reči o Srbiji i Srbima, a u jednom trenutku je rekao da su „Srbi šaka jada“.

Izvor: Sputnik

Pročitajte

Milovanović: JU „Vode“ planira izmještanje rijeke Lukavac kako bi se riješio problem poplava

Direktor JU Vode Srpske Miroslav Milovanović najavio je u razgovoru sa građanima naselja Vršani kod …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *