utorak , 30 maja 2023
Home / Region / Stefanović: Srbija zabrinuta zbog dešavanja oko referenduma
Mesto: Beograd Datum: 31.08.2016 Dogadjaj: DRUŠTVO/POLICIJA/SAOBRAÆAJ/BEZBEDNOST - ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanoviæ posetio je Osnovnu školu "Vožd Karaðorðe" u beogradskom naselju Jakovo povodom bezbednosti u saobraæaju Licnosti: Nebojša Stefanoviæ

Stefanović: Srbija zabrinuta zbog dešavanja oko referenduma

Potpredsednik Vlade Srbije Nebojša Stefanović ocenio je danas da političke poruke koje stižu iz Hrvatske svakoga dana sve manje imaju veze sa zdravim razumom.

“Trudiću se da se uzdržim od daljih komentara, jer poštujem odluku Vlade da se to ne komentariše”, rekao je Stefanović novinarima nakon što je, kao ministar unutrašnjih poslova, uoči početka školske godine obišao školu “Vožd Karađorđe” u Jakovu u opštini Surčin.

On je, na pitanje o čemu je bilo reči na sastanku kod predsednika Srbije u utorak uveče, rekao da Vlada i premijer Aleksandar Vučić čine sve što im je u moći da Srbija bude stabilna i garant bezbednosti i stabilnosti Republike Srpske, jer je to uslov i ekonomskog jačanja.

“Stabilnost zbog održavanja referenduma u RS nije ugrožena”, konstatovao je Stefanović.

On je dodao da je, naravno, Srbija zabrinuta zbog dešavanja u vezi sa referendumom u RS, zakazanim za 25. septembar i da, za sutra zakazanim sastankom sa političkim predstavnicima RS i Srba u organima Bosne i Hercegovine, želi da pokaže da će imati aktivnu ulogu u svemu, kako bi se zadržala stabilnost koja je do sada bila.

Izvor: N1

Pročitajte

Ivan Vrdoljak se vraća u politiku, Predsjedništvo HNS-a ga je upravo kandidiralo za predsjednika stranke

Ivan Vrdoljak, nakon kraćeg izbivanja, vraća se u politiku. Naime, Predsjedništvo HNS-a je u četvrtak …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *