ponedeljak , 26 februar 2024
Home / Bosna i Hercegovina / Banjaluka: Ivanić jasan, Čavić je pobjednik

Banjaluka: Ivanić jasan, Čavić je pobjednik

Narodni poslanik i kandidat za gradonačelnika Banjaluke Dragan Čavić sastao se u Banjaluci sa srpskim članom predsjedništva BiH Mladenom Ivanićem. Član predsjedništva BiH i počasni predsjednik Partije demokratskog progresa istakao je da je kandidat Saveza za promjene Dragan Čavić najbolji kandidat za gradonačelika Banjaluke i da će to građani svakao prepoznati.

„Dragan Čavić ima energiju, poznaje grad ima veliko iskustvo i radio je praktične stvari u životu. Banjaluci treba praktična politika i treba joj neko ko će omogućiti razvoj i promjene. Zato je Dragan Čavić najbolji mogući kandidat od svih koji su se kandidovali za gradonačelnika“, istakao je Mladen Ivanić.

cavic

Čavić i Ivanić su takođe iznijeli stav Saveza za promjene po kojem bez obzira na odluku Ustavnog suda, ne postoji autoritet koji može da odustane od referenduma, sve dok postoji odluka Narodne Skupštine.

ivanic-i-cavic

„Kakva god da bude odluka suda, neće se sazivati vanredna sjednica Narodne Skupštine. Referendum je nesporan, održaće se i mi ćemo 25. septembra da izađemo na referendum. Oni koji po poslovniku mogu da sazovu vanrednu sjednicu Skupštine, mogu to da urade ako žele, ali ko kod da sazove vanrednu sjednicu moraće da izloži vrlo čvrste argumente zašto je saziva i šta je cilj sjednice“, istakao je Čavić.

10000

Pročitajte

Republiku Srpsku očekuje novi rast cijena polovnih vozila

Zbog nedostatka novih automobila na tržištu, ali i zbog povećane potražnje za polovnim četvorotočkašima, a …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *