četvrtak , 30 novembra 2023
Home / Republika Srpska / Bijeljina pobjeđuje: Mićić nije pobijedio!

Bijeljina pobjeđuje: Mićić nije pobijedio!

Za koaliciju „Bijeljna pobjeđuje“ gospodin Mićo Mićić nije pobijedio u Bijeljini, već je posrijedi izborna manipulacija i krađa.

Radi se, naime, o nepravilnostima uočenim u samom procesu glasanja, a posebno nepravilnostima uočenim prilikom prebrojavanja glasova na određenim biračkim mjestima, stranke članova Koalicije su danas podnijele prijave Izbornoj komisiji od koje očekuje da ozbiljno razmotri ove prijave i reaguje u skladu sa Zakonom.

Veliki problem su biračka mjesta u Janji gdje je SDS u bliskom dogovoru sa SDA očigledno manipulisao, i veoma vjerovatno lažirao izbornu volju Bošnjačkog stanovništva. Nevjetrovatno je da sa svih glasačkih mjesta u Janji glasovi stignu poslednji u izbornim štabovima stranaka, i to sa velikim zakašnjenjem u odnosu na ostala biračka mjesta u Semeberiji.

Gospodin Mićić nije pobijedio u Bijeljni. Gospodin Mićić je ponovo pobijedio u Janji, i to isključivo manipuišući glasovima povratničkog stanovništva u Janji uz snažnu podršku svojih partnera iz najjače bošnjačke stranke, Stranke demokratske akcije.

Ovakav odnos prema izbornoj volji birača, posebno birača u Janji, za Bijeljinu pobjeđuje i pobjednika ovog izbornog procesa doktora Zlatka Maksimovića je neprihvatljiv, i o tome kao i o svim uočenim nepravilnostima više ćemo govoriti na sutrašnjoj pres konferenciji.

Izvor: BN

Pročitajte

Milovanović: JU „Vode“ planira izmještanje rijeke Lukavac kako bi se riješio problem poplava

Direktor JU Vode Srpske Miroslav Milovanović najavio je u razgovoru sa građanima naselja Vršani kod …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *