sreda , 21 februar 2024
Home / Republika Srpska / Predsjedništvo SDS-a dalo podršku Bosiću

Predsjedništvo SDS-a dalo podršku Bosiću

Sjednica Predsjedništva SDS – a upravo je završena, a novinarima se obratio Marinko Božović, potpredsjednik stranke.

On je rekao da je Predsjedništvo izrazilo potpuno povjerenje predsjedniku stranke Mladenu Bosiću, ali da je na njegov zahtjev sazvana sjednica Glavnog odbora (GO), koja će se održati u subotu u Doboju.

Božović je naglasio da više detalja neće otkrivati, te da će novinari sve saznati u subotu.

Upitan da kaže da li je Bosić ponudio ostavku, Božović je rekao da je dovoljno da kaže da je na Bosićevu inicijativu sazvan GO.

Milovan Cicko Bjelica, potpredsjednik SDS-a, kazao je da je Predsjedništvo saglasno da podrži Bosića i da je prerano govoriti o bilo kakvim ostavkama.

Na novinarsko pitanje ko je odgovoran za loš izborni rezultat SDS-a, Bjelica je rekao da su najodgovorniji predsjednici Opštinskih odbora i oni koji su radili na izbornoj kampanji, te da će u subotu o svemu raspravljati GO.

Na novinarsko pitanje zbog čega su sjednicu Predsjedništva premjestili iz Administrativnog centra u Istočnom Sarajevu u restoran na Trebeviću Božović je rekao: „Neću ništa komentarisati. Dovoljno sam rekao“.

Pročitajte

Ministar unutrašnjih poslova Siniša Karan i direktor policije RS Siniša Kostrešević u posjeti PU Bijeljine i OJT Bijeljina

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Siniša Karan posjetio je danas Policijsku upravu Bijeljina sa direktorom …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *