četvrtak , 28 oktobra 2021
Home / Republika Srpska / Unapređujemo opozicionu saradnju

Unapređujemo opozicionu saradnju

Pojedini mediji objavili su da su predsjednici SDS-a i PDP Vukota Govedarica i Branislav Borenović dogovorili ukrupljavanje stranaka. Neimenovani izbori su naveli da će SDS tražiti od SRS i SNS da im se priključe.

“Ja mogu da potvrdim da sam razgovarao sa gospodinom Borenovićem, ali ja sam razgovarao i sa ostalim političkim partijama tj. njihovim liderima, i sa gospodinom Čavićem, Mihaljicom i Šukalom”, rekao je Govedarica u izjavi za TV1.

Govedarica je smatra da sve opozicione stranke i dalje žele biti dio istog bloka.

“Mi razgovore nismo vodili na nekom redefinisanju odnosa već kako i na koji način treba da unaprijedimo našu opozicionu daljnju saradnju”, poručio je Govedarica.

Špekulisalo se i da postoji mogućnost da se PDP mogao da “izgura” DNS iz skupštinske većine u Republici Srpskoj tako što će u koaliciju sa SNSD-om.

„PDP zna najbolje šta mu je činiti, mada to meni djeluje potpuno nerealno iz svih onih razgovora koje sam imao sa gospodinom Borenovićem”, rekao je predsjednik SDS.

Izvor: BN

Pročitajte

NASTAVAK AKCIJE “GNEV”! Policija otkrila veliku prevaru u Srbiji!

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Odeljenja za borbu protiv korupcije Uprave kriminalističke policije, u saradnji sa …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *