ponedeljak , 26 februar 2024
Home / Republika Srpska / DODIK ODUVAO MESIĆA: Umišljeni mirotvorac OPET NOSI USTAŠKO ODELO, koje navlači kad treba da NAPADA SRBE!

DODIK ODUVAO MESIĆA: Umišljeni mirotvorac OPET NOSI USTAŠKO ODELO, koje navlači kad treba da NAPADA SRBE!

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik poručio je danas da je „umišljeni mirotvorac Stjepan Mesić opet obukao ustaško odelo koje navlači po potrebi i samo kada treba da napada Srbe i Republiku Srpsku ili drži ustaške govore po Australiji

Dodik je to rekao u odgovoru na Mesićevu izjavu „da bi odmah trebalo preseći koridor kad bi Republika Srpska pokušala da se otcepi i da bi to bilo gotovo za par sati“, prenosi RTRS.

– Taj političar, koji je deo prošlosti u svakom smislu i koji je već dugi niz godina ostavljen na smetlištu istorije, u čijoj glavi očigledno vlada oluja, bi ponovo da ratuje i preseca koridore i priziva NATO – rekao je Dodik.

Prema rečima Dodika, pošto se BiH i u međunarodnim političkim krugovima sve više spominje „kao njen propali eksperiment“, srpski narod, koji iznad svega ceni slobodu, jednostavno ne sme da dopusti da doživi potop u propaloj zajednici.

– Zato i mislim da je pri takvom stanju stvari racionalan dijalog o mogućem mirnom razlazu najbolje rešenje za sve u BiH – rekao je Dodik.

On je konstatovao da zagovornike ratne opcije, poput „jednog od grobara bivše Jugoslavije – Mesića“, na svu sreću niko ništa i ne pita, niti bilo ko drži do njegovog mišljenja.

– A što se tiče Mesićevog istomišljenika Valentina Incka i njegovih snova, poručujem mu da ide u svoju zemlju i tamo sanja, jer ne znam šta će više ovde – zaključio je Dodik.

Pročitajte

PRVA ŽRTVA ZAKONA O KLEVETI: Istraživačka novinarka iz Bijeljine PRVA U SRPSKOJ osumnjičena za KLEVETU

Istraživačka novinarka iz Bijeljine Zorica Kusmuk prva je u Republici Srpskoj zvanično osumnjičena za krivično …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *