ponedeljak , 2 oktobra 2023
Home / Svijet / Nagodba između Melanije i “Dela”

Nagodba između Melanije i “Dela”

Američka prva dama Melanija Tramp postigla je izvansudsku nagodbu s izdavačem slovenačkog tabloida kojega je tužila nakon što se on izvinio zbog klevete, potvrdila je u petak njezina odvokatica iz Ljubljane.

“Gospođa Melanija Tramp i kuća “Delo” kao izdavač postigli su izvansudsku nagodbu u vezi lažnog napisa objavljenog u reviji Suzy”, rekla je Nataša Pirc Musar koja u Sloveniji zastupa pravne interese američke prve dame.

Advokatica nije navela pojedinosti sporazuma ali je istakla da je “ovako zaključen predmet dokaz da gospođa Tramp ni ubuduće neće dopuštati uvrede i laži na svoj račun, nego će na njih uvijek reagovati kako bi zaštitila svoja prava i interese”.

Pirc Musar je rekla da je tužba bila podnesena zbog neistinitih navoda koje su povrijedile dostojanstvo, ugled i dobro ime Melanije Tramp.

Revija Suzy koju izdaje vodeća novinska kuća “Delo” u jednome je članku lani tokom predsjedničke kampanje u SAD-u objavila da je Melanija nakon odlaska iz svoje domovine Slovenije radila za modnu agenciju koja je uz osnovni posao bogatim klijentima nudila i djevojke za pratnju sugerišući tako da se bavila “elitnim eskortom”.

Posebna šteta nastala je za Melaniju i Donalda Trampa kad je te nedokazane navode iz slovenačke revije prenio i jedan engleski tabloid koji se nakon toga odmah izvinio.

Izvor: Fena

Pročitajte

Katalonci kažu da se u ponedjeljak, unatoč zabrani, sastaju kako bi dogovorili izglasavanje neovisnosti

atalonski parlament sastat će se u ponedjeljak unatoč zabrani španjolskog Ustavnog suda. Rekao je to …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *