petak , 23 februar 2024
Home / Srbija / Koji klub je potpisao svoj istorijski UGOVOR i koliko on iznosi?

Koji klub je potpisao svoj istorijski UGOVOR i koliko on iznosi?

Fudbalski klub Partizan potpisao je trogodišnji ugovor sa novim generalnim sponzorom, a riječ je o „Maksbetu“, od kog će klub iz Humske inkasirati čak pet i po miliona evra.

Ugovor je potpisan u prisustvu predstavnika najviših funkcionera Partizana i pomenute kompanije, koja je jedna od vodećih u oblasti sportskog klađenja i igara na sreću, kom su prisustvovali i brojni prijatelji kluba, kao i crno-bijeli fudbaleri.

Kako je saopšteno, riječ je o istorijski najvećem ugovoru u istoriji Partizana i „Maksbeta“, jer čitav trogodišnji posao teži oko 5,5 miliona evra.

Logo pomenute kompanije krasiće prednju stranu Partizanovog dresa već od prvog kola proljećnog dijela sezone i meča sa Javorom u Ivanjici, koji je zakazan za 10. februar od 14 časova.

„Iako je prvobitno objavljenjo da će ugovor biti potpisan na tri godine, mi smo ga potpisali na tri i po godine. Otkriću vrijednost ugovora. Godišnje ulaganje je 1,55 miliona evra, što znači da ćemo za tri godine uneti u Partizan 5,5 miliona evra. To je naš najveći potpisan ugovor sa bilo kojim sportskim klubom“, rekao je Savo Bakmaz, direktor „Maksbeta“.

S druge strane, ispred Partizana je ugovor potpisao direktor Miloš Vazura.

„Lako i brzo smo se dogovorili. Ovo je najveći ugovor u istoriji Partizana. Maksbet je došao kada smo prvi na tabeli i nadam se da ćemo na kraju sezone moći da kažemo da su sponzori šampiona“, istakao je Vazura.

(Sputnjik Srbija)

Pročitajte

Epilog brutalnog napada ispred supermarketa u Beogradu: Napadač na dete saslušan u policiji

Policija je saslušala starijeg Beograđanina koji je akter mučnog snimka na kome se vidi kako …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *