petak , 23 februar 2024
Home / Politika / POGLEDAJTE VIDEO NAPADA: Snažan udarac Putinu, brodu od 65 milijuna eura nije bilo spasa?

POGLEDAJTE VIDEO NAPADA: Snažan udarac Putinu, brodu od 65 milijuna eura nije bilo spasa?

Ukrajinci su objavili video koji navodno prikazuje uništenje velikog ruskog ratnog broda koji je plovio uz obalu Krima.

Ukrajina je objavila video koji navodno prikazuje uništenje još jednog ruskog broda pomoću pomorskih dronova kamikaza. Na snimci se, kako tvrde Ukrajinci, vidi dramatičan napad na 65 milijuna eura vrijedan i 56 metara dugačak brod Ivanovec, koji je ploveći u blizini Krima pogođen s nekoliko letjelica.

“Pripadnici specijalne jedinice Grupa 13 ukrajinske vojne obavještajne službe uništili su Ivanovec. Neprijateljsko plovilo nalazilo se na jezeru Donuzlav na privremeno okupiranom Krimu”, objavio je Anton Geraščenko, savjetnik ministra unutarnjih poslova Ukrajine.

Sudbina posade još je nepoznata, ruski dužnosnici nisu potvrdili da je brod uništen, ali su to učinili proruski blogeri, izvijestio je britanski portal Metro.

Ako se pokažu tačni ukrajinski navodi, ovo je najnoviji u nizu potopljenih brodova. Od početka rata u Ukrajini uništeno ih je nekoliko, uključujući Moskvu, admiralski brod crnomorske flote. Posljednji brod koji je potopljen bio je Novočerkask, koji je uništen 26. prosinca prošle godine.

(N1 Info.ba)

Pročitajte

NE MOŽE SVAKO NA MARS: NASA objavila poziv za kandidate ‘testnog’ života na Marsu, ovo su uslovi

Za sve koji su ikada sanjali o životu na Marsu, NASA je otvorila poziv za …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *