petak , 23 februar 2024
Home / Hronika / ZASLUŽENO: Mladić objavio film „Nedelja“ na internetu, uhapšen je

ZASLUŽENO: Mladić objavio film „Nedelja“ na internetu, uhapšen je

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije, Uprave za tehniku, Službe za borbu protiv visokotehnološkog kriminala u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, Posebnim javnim tužilaštvom za visokotehnološki kriminal uhapsili su Lj.M. (1992) iz Paraćina, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćeno iskorišćavanje autorskog djela ili predmeta srodnog prava.

Kako se navodi, osumnjičeni je na svom Facebook profilu i Youtube nalogu objavio autorsko djelo film „Nedelja“ o muzičaru Džeju i na taj način omogućio preuzimanje velikom broju korisnika navedenih internet platformi.

Pretresom stana koji osumnjičeni koristi, policijski službenici su pronašli predmete krivičnog djela koji se osumnjičenom stavljaju na teret.

Lj. M. je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, Posebnom javnom tužilaštvu za visokotehnološki kriminal.

(N1 Info.ba)

Pročitajte

Tužilaštvo TK o detaljima ubistva kod Tuzle: Selma je imala povrede vrata i ubodnu ranu na grudima, Mađar još u kritičnom stanju

Tužilaštvo Tuzlanskog kantona intenzivno radi na istrazi krivičnog djela ubistva koje se dogodilo jučer u …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *