ponedeljak , 26 februar 2024
Home / Srbija / „OVAJ GOL JE MOJ OTAC NABAVIO ZA MALOG VUKANA“ Vučić se sastao sa Micotakisom: Srećan što mogu da ugostim velikog prijatelja Srbije

„OVAJ GOL JE MOJ OTAC NABAVIO ZA MALOG VUKANA“ Vučić se sastao sa Micotakisom: Srećan što mogu da ugostim velikog prijatelja Srbije

Predsjednik Srbije Srbije Aleksandar Vučić sastao se večeras sa premijerom Grčke Kirjakosom Micotakisem, koji je doputovao u posjetu Srbiji.

Predsjednik Srbije objavio je njihovu fotografiju na instagramu buducnostsrbije, uz koju je napisao:

– Ovaj gol iza premijera Micotakisa i mene je moj otac nabavio za malog Vukana. Micotakis i ja smo se samo slikali sa loptom. Srećan što mogu da ugostim velikog prijatelja Srbije, ponosan i na naš lični odnos, verujem da ćemo večeras i sutra postići velike rezultate u unapređenju saradnje bratskih naroda, srpskog i grčkog.

Micotakis je stigao u radnu posjetu Srbiji tokom koje će razgovarati sa Vučićem, predvoditi razgovore svoje delegacije i obratititi se zajedno sa Vučićem na srpsko-grčkom poslovnom forumu.Kako je saopštila kancelarija za medije predsjednika Srbije, Vučić će u Palati Srbija prvo imati razgovor sa Micotakisom, a zatim će uslijedidi plenarni razgovori delegacija Srbije i Grčke predvođeni Vučićem i Micotakisom, nakon čega će se dvojica zvaničnika obratiti medijima.

Kasnije će se predsjednik Srbije i premijer Grčke obratiti na srpsko-grčkom poslovnom forumu gde će takođe govoriti zamjenik ministra spoljnih poslova Grčke Konstantinos Fragojanis i ministar finansija Srbije Siniša Mali.

(Kurir.rs)

Pročitajte

Policija ispred škole „Vladislav Ribnikar“ zbog dojave da je učenik navodno doneo nož?!

Policija se trenutno nalazi ispred škole „Vladislav Ribnikar“ zbog dojave da je učenik doneo nož …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *