ponedeljak , 26 februar 2024
Home / Bosna i Hercegovina / Pronašli način da čestitaju rodjendan: Učenici sarajevske Gimnazije razveselili nastavnicu koja je na bolničkom liječenju

Pronašli način da čestitaju rodjendan: Učenici sarajevske Gimnazije razveselili nastavnicu koja je na bolničkom liječenju

Učenici sarajevske srednje škole svojom posjetom razveselili su razrednicu koja je već nekoliko mjeseci na bolničkom liječenju.

Profesorica Engleskog jezika sarajevske Gimnazije SSST Amila Dautbašić prije nekoliko mjeseci je zbog iznenadne operacije kičme završila na bolničkom liječenju, gdje je još uvijek u procesu oporavka.

Njeni učenici iz 1-b odjeljenja, kojem je ona razrednica, pronašli način kako da joj čestitaju rođendan, ali i da je razvesele u trenucima njenog oporavka.

Naime, oni su došli pod prozor bolnice u kojoj se liječi profesorica te je razveselili cvijećem, balonima, kao i svojim osmijesima. Kažu da je sreća u malim stvarima, i da je čovjekovo onoliko koliko da. Još jedna potvrda, kako se pažnja i ljubav usmjerena prema djeci vraćaju onome ko ljubav i pažnju pruža, piše Kliks.

Profesorica Dautbašić je omiljena kako kod učenika, tako i kod kolega. Svi su joj čestitali rođendan uz najljepše želje, kao i želje za brzo ozdravljenje.

(Srpskainfo)

Pročitajte

Novi zemljotres u BiH: “Kratko, ali jako“

Bosnu i Hercegovinu je nešto prije 13 sati pogodio zemljotres. Za sada nema informacija o …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *