petak , 23 februar 2024
Home / Hronika / Putnik preminuo na letu za Minhen

Putnik preminuo na letu za Minhen

LONDON – Jedan muškarac preminuo je u avionu koji je letio iz Bangkoka za Minhen, nakon što mu je iz usta i nosa počela da curi krv, a zatim je počeo da iskašljava velike količine krvi, rekli su putnici iz tog aviona njemačke kompanije „Lufthansa“.

Prema riječima putnika, njemački državljanin koji navodno ima 63 godine, izgledao je bolesno kad se sa suprugom ukrcao u avion u četvrtak, prenosi „Skaj njuz“.

Čovjek se jako znojio i činilo se da ima problema sa disanjem, ali njegova je supruga rekla posadi kako je spreman za let i da je zapravo samo umoran jer je morao da trči da bi stigao na let.

Jedan od putnika, Martin Misfelder, rekao je da se čovjekovo stanje naglo pogoršalo ubrzo nakon polijetanja i da je počeo da pljuje krv u kesicu, poslije čega je krv počela da mu curi iz usta i nosa.

„Bio je to apsolutni užas, svi su vrištali“, ispričao je Misfelder i dodao da je čovjek iskašljao „litre krvi“ i da su zidovi aviona bili poprskani.

Stjuardese su oko 30 minuta pokušavale da ga reanimiraju, prije nego što je proglašen mrtvim.

Avion „erbas A380“ zatim se vratio u glavni grad Tajlanda, samo sat i po poslije polijetanja za Minhen.

(Nezavisnenovine)

Pročitajte

Tužilaštvo TK o detaljima ubistva kod Tuzle: Selma je imala povrede vrata i ubodnu ranu na grudima, Mađar još u kritičnom stanju

Tužilaštvo Tuzlanskog kantona intenzivno radi na istrazi krivičnog djela ubistva koje se dogodilo jučer u …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *