sreda , 21 februar 2024
Home / Politika / (FOTO) GORAN SELAK polaznik prestižne Škole nacionalne odbrane, prisustvovao i ministar odbrane Srbije Miloš Vučević

(FOTO) GORAN SELAK polaznik prestižne Škole nacionalne odbrane, prisustvovao i ministar odbrane Srbije Miloš Vučević

Svečanim prijemom u amfiteatru “Vojvoda Radomir Putnik” Škole nacionalne odbrane danas je počelo usavršavanja 13. klase Visokih studija bezbjednosti i odbrane Republike Srbije.

Polaznicima, među kojima je i Goran Selak, predsjednik Socijalističke partije Srpske, obratio se i ministar odbrane Srbije Miloš Vučević.

-Pred vama je izazov da izučavate i usavršavate se u materiji bezbJednosti i odbrane naše države i stavite svoje znanje njoj na raspolaganje. To je i privilegija i obaveza. Smatrajte se odabranim da se uhvatite u koštac sa svim teškoćama sa kojima je inače suočena naša država u savremenom političkom i bezbJednosnom okruženju. Svojim znanjem, učenjem i usavršavanjem morate biti u funkciji rešavanja ovih problema i to je vaša patriotska i ljudska obaveza. Iznad svih nas mora biti Srbija – poručio je ministar Vučević polaznicima 13. klase.

Polaznici Visokih studija bezbJednosti i odbrane su istaknuti predstavnici Republike Srbije i prijateljskih zemalja iz oblasti odbrane, bezbjednosti, unutrašnjih poslova i državne uprave.

Goran Selak posjeduje dvodecenijsko radno iskustvo u okviru Ministarstva pravde Republike Srpske, kao i dugogodišnje iskustvo rukovodioca u sistemu izvršenja krivičnih sankcija Republike Srpske.

(Srpskainfo)

Pročitajte

UDAR na džep: 10 fakulteta povećalo školarinu – za sada

Deset fakulteta od 29, za koje Univerzitet u Beogradu ima u ovom trenutku podatke, povećalo …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *