Categories Intelligence

Direktor KPZ Bijeljina Milenko Gajić je pušten iz PU Bijeljina

Direktor KPZ Bijeljina, Milenko Gajić je upravo pušten iz PU Bijeljina.

Ovim se potvrdilo pisanje našeg portala da je sve bila samo farsa i cirkusijada u režiji par pojedinaca, a u namjeri prikrivanja nerada i kreiranja slike u javnosti da je suprotno.

Gajić je priveden danas u “velikoj” policijskoj akciji u Bijeljini, a na osnovu sumnje za zloupotrebe položaja. Čitava akcija je za cilj imala udar na direktora KPZ-a i ministra pravde. Akcija je sprovedena pod nadzorom OJT Bijeljina, koje nije nadležno za direkora KPZ-a. Tu je isključiva nadležnost Republičkog javnog tužilaštva Republike Srpske.

Uvidjevši propust, Gajić dobija status svjedoka, a nakon cjelodnevne farse pušten je na slobodu i vraća se svojim redovnim obavezama.

Očigledno je propao pokušaj pakovanja. Rukovodioci akcijom su se pogubili kada su mediji objavili da OJT Bijeljina nije nadležno. Dokaze protiv direktora KPZ-a Bijeljina, Milenka Gajića, nisu imali. Gajić je pristao na poligraf i sve prošao, a tek će sutra dati izjavu, u svojstvu građanina. Ovo je velika bruka za instituciju kakva je MUP Republike Srpske.

Postavljamo par pitanja za odgovorne:
Da li su akcijom rukovodili Dragan Savić, Igor Kapikul i Aco Stojić?
Da li je centrala bila u vikendici Igora Kapikula, a ne u PU Bijeljina?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like