Categories Intelligence

Oglasilo se Tužilaštvo o akciji u bijeljinskom zatvoru

Okružno javno tužilaštvo u Bijeljini je saopštilo da će nakon pretresa službenih prostorija Kazneno-popravnog zavoda Bijeljina ovoj pravosudnoj instituciji biti predata lica koja su predmet višemjesečne istrage zbog sumnje na zloupotrebu službenog položaja ili ovlaštenja, nesavjestan radu u službi i druga krivična djela.

Iz Tužilaštva su naveli da se od ranih jutarnjih časova vrši pretres službenih prostorija Kazneno-popravnog zavoda Bijeljina i lica koja su predmet višemjesečne istrage u akciji „Mardelj“, a pretresom rukovodi postupajući tužilac.

Nakon završenih službenih mjera i radnji, kao i kriminalističke obrade, lica će biti predata u nadležnost i na dalje postupanje Okružnom javnom tužilaštvu u Bijeljini.

O tužilačkoj odluci, kao i o identitetu lica koja su predmet istrage, javnost će biti upoznata tokom narednih 24 časa, najavljeno je iz Tužilaštva.

Po naredbi Osnovnog suda u Bijeljini i pod nadzorom postupajućeg tužioca Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini pretres vrše ovlaštena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, Uprave kriminalističke policije i Policijske uprave Bijeljina.

ATV

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

You May Also Like