Categories Republika Srpska

Na platou Manjače protest mještana zbog suvih česmi; Gradonačelnik se nije pojavio, poslao saradnika

Mještani Manjače čak i u zimskim mjesecima muku muče s nedostatkom vode. Obećanja im je preko glave, a kako kažu, i ranije se dešavalo da je nestane povremeno, ali oni je više uopšte nemaju. Sistem niko iz Vodovoda održavao nije, iako u ovom preduzeću radi na stotine radnika. Mještani su pozvali predstavnike grada i Vodovoda, ali gradonačelnik iako je obećao nije se pojavio, ali je došao njegov saradnik, Bojan Kresojević. Njihove probleme saslušali su predsjednik Skupštine Grada Ljubo Ninković i odbornici SNSD-a.

Kako su i najavili, u 11 časova, na mirnom okupljanju na platou Manjače skupili su se mnogobrojni mještani u nadi da će ih neko od predstavnika grada i Vodovoda saslušati i riješiti njihov problem. Ipak, došli su jedino predsjednik Skupštine Grada Ljubo Ninković i odbornici SNSD-a. Ispred Vodovoda niko, ispred grada saradnik Draška Stanivukovića, gradski menadžer Bojan Kresojević.

Mještani nisu krili nezadovoljstvo i ogorčenost zbog nedostatka vode.

 

„Dosta više laži lažnih obećanja. Mi vodu nemamo, a imali smo je. Znalo se desiti da vode nestane, ali brzo dođe. Mi je sad već predugo nikako nemamo. Džaba vam krediti kojima mažete oči ovom narodu. Što gradonačelnik nije došao pa rekao nam u oči šta ima, nego šalje koje kakve ljude koji pojma nemaju“, kaže ogorčeni mještanin Stričića.

 

Ukoliko se ovaj problem u skorije vrijeme ne riješi mješrani Stričića su rekli da će otići pravo pred Gradsku upravu.

 
 

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

You May Also Like