Categories Republika Srpska

SELAK, SPS: Bolnica u Bijeljini jedina nije podržala našu akciju za porodilje (video)

Forum žena Socijalističke partije Srpske započeo je povodom 8. marta – Međunarodnog dana žena, višednevnu akciju u okviru koje će biti realizovane posjete i donirana potrebna oprema u više porodilišta u Republici Srpskoj.

Iznenađen sam postupkom bijeljinske Bolnice kaže Goran Selak predsjednik SPS.

RODIĆEVA: OBILAZIMO SVA PORODILIŠTA U BOLNICAMA SRPSKE

-Naš Forum žena sada ima aktivnost povodom 8. marta kada obilaze sva porodilišta u Republici Srpskoj, izjavila je za Dešavanja u Bijeljini Jelena Rodić, predsjednica Foruma žena SPS-a.

Jelena Rodić, predsjednica Foruma žena SPS-a.

Rodićeva, predsjednica Foruma žena SPS, napiminje da u svim bolnicama gdje ima porodilište, sprovode ovu skromnu akciju, te da su žene skupile od članarina, kupili određene poklone da daruju majke, porodilje u svim porodilištima, ali da jedino nisu imale “pristup” bijeljinskom porodilištu u Bolnici Bijeljina, napominjuću da nezna “iz kojih razloga”.

SELAK: IZNENAĐEN SAM POSTUPKOM RUKOVODSTVA BIJELJINSKE BOLNICE

Predsjednik SPS Goran Selak je bio gost portala Dešavanja u Bijeljini i emisije Oko u Oko, te je bio iznenađen, kako je rekao u emisiji postupkom rukovodstva bijeljinske Bolnice.

-Hoću da naglasim da sam iznenađen da rukovodstvo Opšte bolnice Bijeljina… da je to jedina bolnica koja nije podržala tu našu akciju u Republici Srpskoj. Kada završimo ovu aktivnost, naša predsjednica Aktiva žena (op.a. Jelena Rodić) će se i oglasiti po tom pitanju – da jedino Bolnica Bijeljina nije podržala akciju, da Forum žena SPS-a donira porodilje”, rekao je Goran Selak, predsjednik Socijalističke partije Srpske gostujući u emisiji Oko u Oko portala Dešavanja u Bijeljini.

OBIĆI ĆEMO SVE BOLNICE OSIM BIJELJINE

Kako kaže, ne znaju koji je razlog za to.

“Nisu odgovarali na pismene pozive, na mejl, elektronske pozive. Kontaktirali smo i na lični broj direktora, niko nije odgovarao na naše pozive, na naše predloge. Samo smo tražili da nas prime i da doniramo majke, porodilje. Bili smo u Nevesinju, bili smo u Trebinju, danas idemo u Brčko i tako ćemo obići sve bolnice osim Bijeljine”, zaključio je Selak.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: desavanjaubijeljini.com

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

You May Also Like