Categories Republika Srpska

Problemi O.Š. „Vuk Karadžić“ nakon otvaranja nove zgrade OJT Bijeljina

Prije samo deset dana u Bijeljini svečano je otvorena zgrada Okružnog javnog tužilaštva. Sve ovo bilo bi za pohvalu da se ista ne nalazi u neposrednoj blizini škole.

Otvaranjem zgrade OJT Bijeljina u blizini škole dovedena je u opasnost bezbjednost učenika. Takođe, učenici ove škole umjesto da gledaju u igralište, svakodnevno gledaju mnogobrojnu policiju i lica koja se privode. Da li su nadležni razmišljali kakva opasnost svakodnevno prijeti učenicima ove škole kada su zgradu OJT počeli da prave tik uz školu?

Da neplanska gradnje uzima maha govori i činjenica da se Glavna tužiteljica OJT Bijeljina Olga Pantić u više navrata obraćala upravi škole i nadležnom ministarstvu zbog, kako navodi, problema sa dimom i čađi iz dimnjaka škole. Takođe, tužiteljica Pantić traži da se riješi način grijanja u školi kako bi Tužilaštvo moglo da otvori prozore, a da im ne ulazi dim iz škole.

Dok tužiteljici Pantić najveći problem predstavlja dim, roditeljima, učenicima i zaposlenima prijeti opasnost zbog blizine ove institucije kod škole.

Č.L.

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

You May Also Like