Categories Republika Srpska

Banjalučkim penzionerima za Vaskrs 50.000 jaja! Đajić: Srećni smo kada dajemo

Predstavnici Gradskog odbora SNSD-a Banjaluka obezbijedili 50.000 jaja za penzionere na području grada povodom predstojećeg Vaskrsa.

Predsjedniik Gradskog odbora SNSD-a Banjaluka Vlado Đajić rekao je da ova partija, kao državotvorna, pokazuje da je jedna od najhumanijih i vodi brigu o svim kategorijama društva, posebno najosjetljivijima, starijim licima i penzionerima.
Đajić je novinarima rekao da jaja penzionerima danas dijele predstavnici mjesnih odbora SNSD-a.

-To je znak da nam je stalo da pokažemo humanost, korektnost i osjećaj za starije osobe, za razliku od nekih koji dijele karte ljudima, pa onda od njih uzimaju adrese i brojeve telefona da bi ih iskoristili za glasanje. Mi ništa ne tražimo, srećni smo kada dajemo – dodao je Đajić.

Istakao je da je SNSD stranka koja vodi odbranu Srpske i spasavanje Banjaluke od propasti.

Kandidat SNSD-a za gradonačelnika Banjaluke Nikola Šobot, koji je i ljekar, rekao je da dobar dio ove populacije čine njegovi pacijenti, te da je i ovo način da im se pomogne za praznike, kako bi Vaskrs proslavili onako kako to dolikuje.

Predsjednik Skupštine grada Banjaluka Ljubo Ninković je istakao da današnji gest pokazuje da Gradska organizacija SNSD-a Banjaluka nije samo politička već i humana organizacija koja vodi računa o najstarijim građanima.

-Želimo da dokažemo da vodimo brigu o svim građanima Banjaluke, bez obzira na stranačku pripadnost. Koristimo priliku da razgovaramo sa ljudima i čujemo njihove probleme u želji da im izađemo u susret u skladu sa mogućnostima – rekao je on.

Ninković je izrazio uvjerenje da će nova gradska administracija na čelu sa Nikolom Šobotom institucionalno više voditi računa o penzionerima.

Radovan Piljak, inženjer elektrotehnike, koji je radio u preduzeću “Rudi Čajavec” 25 godina te u Vladi Srpske 15 godina zahvalio je za donaciju rukovodstvu banjalučkog SNSD-a na veliki praznik.

BL Portal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like