Categories Region

(VIDEO) Skandalozna svađa na ulici: “Uđi u auto! Polomit ću ga, majke mi mile!”

U petak u ranijim poslijepodnevnim satima u Ulici Domovinskog rata u Splitu došlo je do sukoba na cesti.

Prema snimci koju smo dobili od čitatelja, vidljivo je da je u obračunu učestvovalo pet osoba, a sve se odvilo u blizini raskrižja s Ulicom Hrvatske mornarice.

“Pusti ga, vidiš da je kre*en. Kre*enušo jedna”, čuje se od gospođe iz jednog automobila.

“Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!”, govori muškarac iz Audija suvozačici.

Nakon toga uslijedili su udarci i naguravanje u kojem su dvije osobe završile na podu, a ubrzo je na teren stigla i policija.

Jučer, 03. maja 2024 .g. oko 13:50 sati u ulici Domovinskog rata u Splitu dogodilo se narušavanja javnog reda i mira, rekla je Antonela Lolić, glasnogovornica PU splitsko-dalmatinske, za DalmacijaDanas.

Naime, tokom vožnje zbog nesuglasica u prometu između osoba koje su se nalazile u dva vozila započelo je međusobno vrijeđanje i psovanje, nakon čega su sudionici izašli iz vozila i došlo je do međusobnog naguravanja i sukoba.

Policijski službenici su osobe doveli u postaju. Provedeno je kriminalističko istraživanje, te je utvrđeno postojanje osnovane sumnje da su četiri osobe ostvarile obilježje prekršaja iz čl.6 Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, a jedna osoba prekršaj iz čl.13 istog Zakona radi čega će protiv svih biti podnesen optužni prijedlog nadležnom općinskom prekršajnom sudu.

N1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like