Categories Rusija

Medvedev: “Sve je više nitkova, niko se neće moći sakriti. Doći će do svjetske katastrofe”

Nakon što je ruski predsjednik Vladimir Putin naredio Glavnom stožeru da se pripremi za vježbe upotrebe nestrateškog nuklearnog oružja, na svom profilu na Telegramu oglasio se i zamjenik predsjednika Vijeća sigurnosti Rusije i bivši predsjednik Dmitrij Medvedev.

Njegovu poruku prenosimo u cijelosti:

“Sve je više nitkova među zapadnom političkom elitom koji pozivaju na slanje svojih trupa u nepostojeću zemlju. To uključuje predstavnike američkog Kongresa, francuskog i britanskog vodstva te pojedine luđake iz baltičkih država i Poljske. Oni takođe pozivaju na aktivnu upotrebu svog raketnog oružja, kojim su opskrbljivali Banderine pristaše, diljem Rusije”, naveo je.

Potom je dodao:

“Na Zapadu postoji nekakva totalna degradacija vladajuće klase. Ova klasa stvarno ne želi logično povezivati ​​elementarne stvari. Slanje vaših trupa podrazumijevaće izravan ulazak njihovih zemalja u rat, na što ćemo morati odgovoriti. I, nažalost, ne na području Ukrajine.

U ovom slučaju nitko od njih neće se moći sakriti ni na Capitol Hillu, ni u Elizejskoj palači, ni u Downing Streetu 10. Doće do svjetske katastrofe. Kennedy i Hruščov to su mogli shvatiti prije više od 60 godina, ali sadašnji infantilni debili koji su se domogli vlasti na Zapadu to ne žele razumjeti.

I zato je Glavni stožer danas započeo pripreme za vježbe, uključujući aktivnosti praktične provjere pripreme i upotrebe nestrateškog nuklearnog oružja”, napisao je Medvedev.

N1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like