Categories Region

POHAPŠENI ČLANOVI KRIMINALNE GRUPE NA VRAČARU! Spremali ubistvo, policija pronašla PIŠTOLJ SA METKOM U CIJEVI spreman za upotrebu!

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, posijle višemesečnog operativnog rada, uhapsili su članove kriminalne grupe zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična djela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, kao i vršenja pripremnih radnji u cilju izvršenja krivičnog dela teško ubistvo.

Policija je danas na Vračaru prilikom hapšenja jednog člana kriminalne grupe koji je bio maskiran pronašla pištolj sa metkom u cevi i spremnim za upotrebu.

U toku su pretresi i hapšenja lica na više lokacija na teritoriji grada Beograda.

Iako je prvobitno javljeno da je bilo pucnjave u ovom dijelu grada, to se nije dogodilo, a policija je blokirala Vračar zbog hapšenja.

Podsjećanja radi, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova – Uprave granične policije i Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici uhapsili su juče trojicu azerbejdžanskih državljana, jednog zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo falsifikovanje isprave, drugog osumnjičenog za falsifikovanje novca i trećeg zbog sumnje da je učinio oba krivična dela.

Prilikom kontrole na Graničnom prelazu Sremska Rača, na izlazu iz Republike Srbije, policija je kod J. H. (35) pronašla vozačku dozvolu, kod P. H. (27) novčanicu od sto evra, a kod A. H. (29) vozačku dozvolu i šest novčanica u apoenima od sto evra za koje se sumnja da su falsifikovani.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Sremskoj Mitrovici, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova, u kom roku će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužilaštvu.

Republika

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

You May Also Like