Categories Intelligence

EKSKLUZIVNO!!!! SINIŠA KOSTREŠEVIĆ POVEZAN SA „NOVINAROM“ ZORANOM ŠARENCOM. KO NARUČUJE TEKSTOVE?! (FOTO)

Siniša Kostrešević, direktor policije Republike Srpske, prema saznanjima našeg portala, sarađuje sa Zoranom Šarencom, te preko istog objavljuju se naručeni tekstovi.

U našem posjedu nalaze se određene prepiske, koje sad objavljujemo, bliskih saradnika od Kostreševića, u kome jedan od tih saradnika iznosi da Zoran Šarenac tekstove piše po naređenju direktora Kostreševića. Zoran Šarenac je na mreži X (bivši Tviter) objavio tekst koji se tiče eksplicitnog snimka Ivana Begića sa partnerom. Da napomenemo, Ivan Begić je 2021. godine podnio krivičnu prijavu za ucjenu protiv n/n lica. U navedenom tekstu Šarenac iznosi niz laži i kleveta, te pogrdnih naziva o Nebojši Laziću Zengi, u kome tvrdi da je Lazić za pomenuti snimak od Veljka Vukelića tražio 300.000,00 eura. U prepisci, koja je u našem posjedu,  saradnik direktora Kostreševića sa sagovornikom koji mu prosljeđuje objavu od Šarenca iznosi tvrdnje da je Šarenac direktorov čovjek.  Takođe u nastavku prepiske saradnik iznosi da Šarenac nema lični motiv da bi tako pisao o Laziću, kao i to da je savjetniku zvanom Simke proslijedio tvit za koverat, te mu Simke potvrđuje uz smijeh da znaju o čemu se radi.

Takođe u nastavku prepiske saradnik govori da će druga strana na Zengu i Trivuna poslati ubice. Šta to zna direktor policije?

Naš portal takođe je objavio saznanja o pakovanju hapšenja Milana Trivuna i Predraga Stankića. U tom tekstu Trivun i Stankić optužuju jedan broj saradnika direktora Kostreševića. Kakve su veze između Kostreševića, Zenge, Trivuna i Novitovića?

Da se vratimo samo kratko unazad. Prije nešto više od 20 dana Zoran Šarenac je takođe na mreži X objavio informaciju koja diskredituje zamjenika direktora RUCZ Milana Novitovića. U navedenoj objavi Šarenac bez imalo novinarske etike i ne poštujući privatnost, te grubo kršeći Zakon o zaštiti ličnih podataka, objavljuje Potvrdu sa ličnim podacima Milana Novitovića.  Da podsjetimo naš portal objavio je izjavu Milana Novitovića o podnošenju lažne krivične prijave protiv njega, te između ostalog optužio određene visokopozicionirane ličnosti bez iznošenja imena, za pakovanje i hapšenje u septembru 2022. godine.

Građani treba da pripreme kokice da vide što će biti u narednom periodu iako je to tužna realnost. Ali, da znaju gdje žive i sa čime se svi suočavamo, a otkrića su epohalna za Republiku Srpsku.

ozna.us

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

You May Also Like