Categories Intelligence

OJT BIJELJINA I PU BIJELJINA NASTAVLJAJU SA PAKOVANJEM MILENKA GAJIĆA, UZ SVESRDNU POMOĆ UKP BL!!!

Kako smo mogli da pročitamo iz objava pojedinih portala pripadnici Uprave kriminalističke policije MUP-a RS podnijeli su izvještaj, kako su naveli OJT u Bijeljini protiv lica LJ.S. za zloupotrebu službenog položaja i protiv lica M.G. zbog nesavjesnog rada u službi.

Kako saznaje naš portal, sinoć između 18.00 i 20.00 časova u prostorije PU Bijeljina a po nalogu Glavne tužiteljice OJT BN, dolazila je tužiteljica OJT Sabina Huseinagić. Iz izvora bliskih PU BN saznali smo da je razlog njenog dolaska bio da se i pored nedostatka bilo kakvih dokaza protiv direktora KPZ BN „izvijeća“ koje bi mu se djelo moglo staviti na teret, pošto je bio glavna meta ovog naručenog i isceniranog upada.

Da akcija „Mardelj“ ne bi doživjela potpuni fiasko direktoru KPZ BN Milenku Gajiću se moralo po sveku cijenu staviti nešto na teret.

Ono što je u planu i što smo dalje saznali jeste vršenje pritisaka i ucjenjivanja LJ.S i drugih zaposlenika KPZ BN da daju iskaze u kojima bi teretili direktora Milenka Gajića.

Već smo u više navrata pokušavali javnost da upozorimo da ova montirana akcija ima za cilj da se diskredituje rad direktora Gajića, te da sva ova dešavanja na prostoru Bijeljine počinju da se dešavaju posle dolaska delegacije predvođene ministrom Sinišom Karanom i direktorom Sinišom Kostreševićem, te održavanja sastanaka u UJT BN sa Glavnom tužiteljicom OJT BN Olgom Pantić i PU BN i načelnikom Stjepanom Terzićem.

Takođe smo objavili da PU BN iako je imala posjetu navedene delegacije nije imala saznanje o ovoj akciji nego kontinuirano iz Banja Luke dolaze policajci da u Bijeljini „naprave reda“.

U ovom slučaju, a što tvrde mnogi pravni stručnjaci, OJT BN nije uopšte nadležna za procesuiranje direktora KPZ BN pa kako će biti dostavljen izvještaj ostaje da se vidi.

I u ovom slučaju kao i mnogim do sada ispostaviće se da ona narodna „Nije majka klela sina što se kockao, nego ga je klela što se vadio“ opet pokazuje mudros naših predaka i tačnost njihovih izjava.

Iz vođenja ove akcije, kao i daljeg postupanja jasno je svima da određeni rukovodioci i inspektori nisu sposobni da budu ni šefovi smjena nego eventualno haustorski pozornici, ali naravno ako bi znali da rade po jasnim istrukcijama.

Takođe skrećemo pažnju na rad direktora Kostreševića, kao i to da očekujemo da se po ovom pitanju oglasi ministar pravde Miloš Bukejlović, jer kao što vidimo ovo su direktni udari na to Ministarstvo, jer i direktor Gajić imenovan je od strane Vlade Republike Srpske na prijedlog ministra Bukejlovića.

Ova dešavanja i dalje ćemo pomno pratiti i ostati istrajni u traženju odgovora na postavljena pitanja.

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

You May Also Like