Categories Intelligence

Da li je u PU Bijeljina saslušan Milenko Gajić? Novi dio raspakivanja „akcije Mardelj“ koja za cilj ima pakovanje i direktni udar na ministarstvo pravde!

Milenko Gajić, direktor KPZ Bijeljina priveden je u akciji „Mardelj“, akciji koja je za cilj imala montažu i pakovanje Milenka Gajića i udar na Ministarstvo pravde, na čiji je prijedlog Vlada Republike Srpske Gajića i imenovala.

Ranije smo pisali o toku akcije Mardelj, toku dešavana u OJT Bijeljina, te panici u kojoj su bili oni koji su vodili akciju. Panika je zavladala kada su ovaj slučaj neočekivano počeli da prate mediji i pišu o tome kako je MUP postupao po naredbi Tužilaštva koje nije nadležno za ovaj slučaj.

Naš portal je došao do novih saznanja oko ove cirkus predstave naziva „Mardelj“, a to je da Milenko Gajić nije saslušan u PU Bijeljina u svojstvu osumnjičenog.

Zašto OJT Bijeljina, te PU Bijeljina i UKP Banja Luka obmanjuju javnost? Zašto se iznose podaci o nekim izvještajima sa saslušanja, ako do saslušanja nije ni došlo?

Da li se na ovaj način rješavaju „unutrašnji“ sukobi između Ministarstva unutrašnjih poslova, Ministarstva pravde i OJT Bijeljina? Da li je na najbrutalniji način vršena prekomjerna upotreba sile od strane pripadnika UKP BL- policajaca iz Banja Luke nad zatvorskim stražarima? Zašto policajci iz Banja Luke konstantno „zavode red“ u Bijeljini? Šta se dešava u GO SNSD-a Bijeljina? Šta to BL kontroliše u BN? Da li je direktor policije Siniša Kostrešević od OJT BN tražio naredbu da se izvrše pretresi u Gradskoj upravi Bijeljina, gdje ima mnogo više kriminala i korupcije? Kada će građani da znaju šta je istina?

Da napomenemo, direktor Milenko Gajić ovu funkciju obnaša godinama, do sad nikada nije bilo pritužbi na njegov rad, te molimo nadležne da u javnost iznesu istinu, prvenstveno zbog porodica čiji se članovi nalaze u ovom Kazneno-popravnom zavodu.

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

You May Also Like