Categories Republika Srpska

(FOTO) “SATANIZAM POVEZAN SA MAGIJOM” Ovog će biti još! Sektolog o mogućem značenju simbola na zidovima kuće para koji je ubio svoje 2 djece, pa skočio sa 17. sprata solitera!

Nakon informacija da se na zidovima stana u kom je živio mladi bračni par koji je sinoć skočio sa solitera, a u kojem su pronađena tijela njihove djece, nalaze simboli egipatske mitologije, te da policija i tužilaštvo istražuju navode da su L. P. S. i M. P. S. bili pripadnici sekte, za medije se oglasio i sektolog Dimitrije Pastuović.

Sektolog sumnja da se u ovom slučaju navodno radi o jednoj vrsti satanizma koja je povezana sa egipatskom magijom.

– Daj Bože da griješim, ali ovo je naša budućnost, a sve zahvaljujući društvenim mrežama i platformama na kojima mnogi šire priču o energijama, kosmosu, paganskim božanstvima – priča Dimitrije Pastuović.

FOTO: VANJA ZELENOVIĆ/RINGIER
FOTO: VANJA ZELENOVIĆ/RINGIER
FOTO: VANJA ZELENOVIĆ/RINGIER

On dodaje i da poštovaoci ovih uvjerenja šire svoju propagandu i tako uspijevaju i da, najprije, zatruju omladinu.

– To su zlonamjerni ljudi, šire svoje gluposti i truju djecu, poput njih, i to namjerno. Ovo je zlo – kazao je Pastuović.

Pastuović je napomenuo i da je ranije upozoravao na “satanizam”, te da će ovakih slučajeva biti još u budućnosti.

FOTO: 192_RS/INSTAGRAM/SCREENSHOT
FOTO: VANJA ZELENOVIĆ/RINGIER

– Nažalost, ovo je uzelo maha, a da bi se ovome stalo na put mora se donijeti zakon. Država, crkva, policija, svi moraju da se uključe i da se sprovode kazne – zaključio je sektolog.

Dvostruko samoubistvo i ubistvo

Podsjetimo, mladi bračni par, M. P. S. (23), kao i muškarac L. P. S. (25), izvršio je samoubistvo u petak skokom sa zgrade na Limanu 2.

Oni su oko 22 časa u petak ušli u zgradu na Bulevaru cara Lazara 7, popeli se na posljednji sprat, razbili staklena vrata i ušli na krov, a zatim zajedno skočili u smrt, a prema riječima stanara ove višespratnice, oni nisu njihove komšije. Bračni par je identifikovan na osnovu otisaka prstiju.

Ovaj bračni par je živio na Petrovaradinu.

Juče je otkriveno da je ovaj bračni par, prije nego što su izvršili samoubistvo, ubili sopstvenu djecu.

Tijela dvojice dječaka od jedne i tri godine pronađena su u kući na Petrovaradinu.

Komšije ovog para su ispričale da su čuli daje M. P. S. iz Slovakinja, a da je L. P. S. iz Vranja, piše Blic.

U kući u kojoj je živio bračni par sa djecom pronađeni su egipatski simboli na zidovima, a sumnja se da su mladić i djevojka bili pripadnici sekte.

Srpskainfo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like