Categories Republika Srpska

Na Beoviziji LGBT lobi ponovo kupio pobjedu?! Da li Draško Stanivuković zato Breskvici zabranjuje dolazak u Banja Luku?!

Sinoć na Beoviziji LGBT lobi ponovo je u Srbiji „kupio“ pobjedu?! Stvarnoj pobjednici, Breskvici i Gradonačelnik Banja Luke zabranio je nastup u ovom gradu. Prije samo par mjeseci nastup ovoj zvijezdi u Banja Luci zabranio je Draško Stanivuković!

Breskvica se povodom prozivki i kako kaže, osporavanja njenog rada, oglasila se tada na svom Instagramu, objavivši delić svog nastupa uz opis:

Instagram printscreen/brrrreskvica

Breskvica se oglasila povodom prozivki i osporavanja njenog rada

– Hvala vam do neba na podršci, mnogi žele da ospore moj rad, trud i uspeh, ali zapravo je prava istina da ih boli što sam ispravna i što samo želim da pevam za moje ljude – napisala je Breskvica.

Inače, Stanivuković je u jednom od svojih izglaganja na društvenim mrežama istakao da zabranjuje nastup Anđele Ignjatović Breskvice, a potom i objasnio razloge svoje izjave.

Stanivuković je rekao: „Kada sam pomenuo ime Breskvice u svojoj izjavi, oni koji znaju šta se dešavalo pre par meseci u Banjoj Luci kada je bila aktuelna ta priča, znaju i na šta sam mislio. Moje pominjanje nje se nije odnosilo na njene pesme i muziku, nego na bilborde na kojem se ona nalazi sa pištoljem, pozivajući ljudi da dođu na koncert, a da stvar bude još gora, jedna žurka je bila za punoletne, dok je organizovana i jedna posebna žurka za maloletne osobe“

Breskvica je na Beoviziji dominirala i ona je pobjednica ovogodišnje Beovizije! Narod je jasno rekao šta misli dajući joj duplo više glasove nego zvaničnoj „pobjednici“ Teyi Dori. Članovi žirija, predvođeni Marijom Šerifović opredjelili su se da podrže LGBT zajednicu.

Do juna „pobjedničku“ pjesmu svi će da zaborave, a „Vedro biće ponovo“ slušaće i nove generacije.

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

You May Also Like