Categories Intelligence

Vukčević osumnjičen da je pokušao da ubije policajca u betonjerci

Podgoričanin Zoran Vukčević (38) osumnjičen je da je sinoć, u prostorijama za zadržavanje Odjeljenja bezbjednosti Podgorica, gdje je sproveden nakon hapšenja, pokušao da ubije policajca M.R. nanijevši mu teške povrede glave.

Tako se danas izjasnio tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, nakon što je obaviješten o incidentu u podgoričkoj betonjerci.

Policajac je, saopšteno je iz policije, povrijeđen sinoć, oko 20.45 časova, u prostorijama za zadržavanje OB Podgorica, kada ga je Vukčević fizički napao.

„Z.V. koji je u prostorijama za zadržavanje boravio zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teška krađa, fizički je napao M.R. dok ga je taj policajac sprovodio do toaleta i nanio mu tešku tjelesnu povredu – naprsnuće lobanje“, piše u današnjem saopštenju policije.

Vukčević je, navode, potom savladan i ponovo vraćen u prostoriju za zadržavanje.

„Povrijeđeni policajac je upućen na ukazivanje ljekarske pomoći u Urgentni blok Kliničkog centra Crne Gore i zadržan na Odjeljenju neurohirurgije radi daljeg posmatranja. Sa događajem je obaviješten tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, koji se izjasnio da se u radnjama Z.V. stiču elementi krivičnog djela teško ubistvo u pokušaju“, saopšteno je iz policije.

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

You May Also Like