Categories Republika Srpska

EKSKLUZIVNO!!! IGOR RADOJIČIĆ BIĆE NOVI GRADONAČELNIK BANJA LUKE!!!

Već uveliko političke partije u BiH i Republici Srpskoj počele su da vode predizbornu kampanju, iako je do izbora ostalo nešto manje od 8 mjeseci. Uveliko je krenula predizborna kampanja najvećih stranaka u Republici Srpskoj. GO SNSD Banja Luka već uveliko najavljuje da će njihov kandidat biti novi gradonačelnik. Takođe, u stopu ga prati PDP BL i aktuelni gradonačelnik Banja Luke.

 Međutim da li iz neznanja ili iz straha zaboravljaju koliko građani Banja Luke vole bivšeg gradonačelnika Igora Radojičića.

 Da podsjetimo, 2020. godine Igor Radojičić izgubio je na izborima samo zato sto je bio kandidat ispred SNSD-a. Banjalučani već godinama pokazuju da ne žele SNSD i njihovog kandidata.

Sada se Igor Radojičić vraća na velika vrata i to kao nezavisni kandidat. Prema istraživanjima nekih agencija, a što je obavio i list Nezavisne novine, Draško Stanivuković ima blagu prednost u odnosu na Igora Radojičića. Iako su ova istraživanja pokazala da trenutno Stanivuković ima prednost od 4%, mediji su prenijeli da je to 8%. Slučajno ili ne pokušava se predstaviti lažna slika i da se Stanivukoviću ponovo da prednost.

Prema našim saznanjima kao što smo rekli, Igor Radojičić vraća se kao kandidat i pobjednik. Radojičić koji je bio predsjednik NSRS, gradonačelnik u jednom mandatu, ostavio je veliki uticaj kako na glasače tako i  na stranačke kolege i saradnike. Radojičić će da ima veliku podršku prvenstveno iz Gradske uprave Banja Luka, gdje je kao gradonačelnik mnogo uradio za zaposlene i građane. Mnogobrojni projekti koje je Radojičić uradio govore u prilog ovoj tvrdnji. Takođe, da napomenemo da trenutno u Banja Luci vlada veliko nezadovoljstvo, vode se velike bitke između aktuelnog gradonačelnika i skupštinske većine. I dok već 3 godine traju te borbe, građani trpe. Ni aktuelni gradonačelnik a ni skupštinska većina predvođena SNSD-om nisu se potrudili da bar jedan projekat koji bi bio u interesu građana dovedu do kraja.

Upravo iz svega ovoga veliki broj članova SNSD-a Banja Luka već uveliko daje podršku Igoru Radojičiću.  Takođe, Radojičićevu kandidaturu podržao je i veliki broj ozbiljnih biznismena, te ponudio podršku.

SourceOfTruth.us

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

You May Also Like