Categories Region

Stanimir B. (74) robijao zbog petarde, pa ubijen u zatvoru

Stanimir B. (74) za kojeg se sumnja da je ubijen u zatvoru u Padinskoj skeli robijao je u ovoj ustanovi zbog petarde koja je bačena sa terase njegovog stana.

Kako se navodi u presudi Prekršajnog suda u Mladenovcu u koju je Blic imao uvid, on je osuđen na kaznu od 30.000 dinara 15. decembra prošle godine koju je bio dužan da isplati u roku od 15 dana. U suprotnom, kako se navodi u presudi, novčana kazna se zamjenjuje zatvorskom.

Prema spisima, okrivljenom je stavljen na teret da je 31. decembra 2020. godine, oko 13 sati sa terase stana zapalio a zatim bacio petardu izazivajuću detonaciju jakog intenziteta.

 

 

S.B. stariji od 70 godina preminuo je u zatvoru u Padinskoj Skeli početkom februara. Kako se nezvanično saznaje, smrt je, kako se sumnja, posljedica silovanja drškom od metle, usljed kog je došlo do povreda unutrašnjih organa.

Trojica osumnjičenih zatvorenika saslušana su prethodnih dana, a istražuju se tvrdnje da su cimeri ubijenog mučili i silovali drškom od metle.

Nakon tragičnog događaja, smijenjen je upravnik ovog zatvora,a šta je u svom saopštenju navela Uprava za izvršenje krivičnih sankcija, prenosi BL Portal.

 

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

You May Also Like