Categories Republika Srpska

Milioneri – skorojevići: Ko se okoristio od SNSD Bijeljina?

U GrO SNSD Bijeljina situacija se ne smiruje!

Na društvenoj mreži „X“ oglasio se predsjednik GrO SNSD Miroslav Milovanović, te kroz asocijacije ukazao na lica koja su dobila povjerenje i šansu od SNSD-a, a istu su ozbiljno zloupotrijebili u ličnu korist radeći protiv predsjednika GrO SNSD-a Bijeljina, a samim tim i protiv SNSD-a i predsjednika Dodika.

Jedno lice na koja aludira Milovanović je, prema njegovim navodima, uložilo stotine hiljada KM u biračke odbore, dobilo mandat, enormno se obogatilo, dobilo pozajmicu od IRB-a od 2 miliona KM, te već zamišlja da je Gradonačelnik.

Da li Milovanović ovom asocijacijom ukazuje na Slavena Ristića?

Drugo lice na koje aludira Milovanović dobilo je direktorsku poziciju u Bijeljini, kupuje nekretnine i gradi poslovne prostore, te investira u solarnu elektranu u Bijeljini.

Da li se ovom asocijacijom misli na direktora bolnice Zlatka Maksimovića?

Kako saznajemo, upravo ta lica vrše pritisak da se izvrši smjena predsjednika GrO SNSD Bijeljina kako bi uništili SNSD u Bijeljini.

Na sastanku koji je održan sa Generalnim sekretarom SNSD-a Srđanom Amidžićem i Organizacionim sekretarom SNSD-a Igorom Dodikom traženo je da se ove anomalije zaustave, iznesene su činjenice koliko su ovakvi likovi nanijeli štete GrO SNSD, te je traženo da se hitno uradi „čišćenje“ istih iz svojih redova.

Prema informacijama koje smo dobili, Milovanović ima veliko povjerenje predsjednika Dodika jer jedino on i čist SNSD mogu da donesu pobjedu na predstojećim lokalnim izborima.

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

You May Also Like