Categories Intelligence

“KAVČANI” PREKO SKAJA OBAVJEŠTAVALI ZVICERA O RADULOVIĆU! U zatvoru prijetio SILOVANJEM, sad ga traže zbog tog djela!

Ranko Radulović trenutno se nalazi u bekstvu, a crnogorska policija traga uporno za njim zbog sumnje da je silovao dvadesettrogodišnju devojku! Njegovo ime je dobro poznato javnosti još kada se spominjao u Skaj prepisci koju su vodili šef kavačkog klana, Radoje Zvicer, pod nadimkom Born, i lice R. M. na Skaju poznat pod imenom Bufalo, a ticalo se napada koji je podigao na noge ceo zatvor Spuž te 2020. godine.

Crnogorska Policija
foto: Shutterstock

Naime, Radulović je napadnut pre 4 godine kada je izboden u Istražnom zatvoru u Crnoj Gori.Tada je zadobio dve ubodne rane. Napadnut je tokom šetnje “u krugu”, a policija je ranije saopštila da ga je ranio Nikola Drecun improvizovanim bodežom. Povodom ranjavanja Ranka Radulovića u istražnom zatvoru tokom šetnje, Nikola Drecun je 20.7.2023. pred podgoričkim Višim sudom rekao “da je to uradio sam bez ičije pomoći i da niko nije znao za tu njegovu nameru”.

– Dok sam ležao u zatvoru nepomičan zbog operacije, čuo sam nekoliko puta glas koji je govorio da će me ubiti Radulović i da će mi silovati sestru i baciti u smeće. Nisam to mogao više da podnesem. Pretio je mojoj porodici. Zatim sam jedan dan čuo Ranka Radulovića koji mi je pretio. Htio sam samo da ne dira više moju porodicu – kazao je tada optuženi Drecun.

Inače, Nikola Drecun je označen kao pripadnik kavačkog klana, dok je Ranko Radulović iz Nikšića navodno imao svoju kriminalnu grupu koja je sarađivala sa “škaljarcima”.

Radoje Zvicer
Radoje Zvicerfoto: detective-info.com.ua

Deo pomenute SKAJ komunikacije:

Bengal: Izbosmo Ranka, kao krme.

Born: Ko je?

Bengal: Bufalo

Born: Hahahahaha

Born: Je li skvičao?

Bengal: Jeste brata mi zgrada odzvanjala

Bengal: U domestos bodež bio

Born: Nije ragi ništa dva uboda sa leđa, jedan ispod lopatice negde a jedan oko bubrega, nije ništa vitalno povredio, ali je ušao na veliki krug skinuo katanac i došao na pola kruga i izbo ga niko nije reagovao ni komandiri ni njegovi iz sobe

Born: Je li tako bilo

Bengal: Nije ih niko dirao

Bengal: Rečeno je da se niko ne meša

Born: E to je poniženje

Bengal: Bio je bodež u mokraću i domestos dako se zarazi s****

Kurir.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like