Categories Republika Srpska

DOSTAVIO PRIJAVU PUTOVANJA: Milan Novitović optužio sadašnjeg v.d. direktora RUCZ-a Borisa Trninića da je počinio krivično djelo, da stranački zapošljava u RUCZ, da vrši mobing i zloupotrebljava službeni položaj, te postalja teška pitanja

U prethodnom članku smo prenijeli mail koji je zamjenik direktora Civilne zaštite Milan Novitović uputio v.d. direktoru Civilne zaštite Borisu Trniniću.

Milan Novitović kao dokaz da je podnio Prijavu putovanja dostavio je istu sa prijemnim pečatom našem portalu.

“Evo, javno pitam, Borisa Trninića, ko mu je službeni vozač, i da li je to otac njegove supruge? Da li kao portir, na ugovoru o delu radi ujak narodne poslanice Nikoline Šljivić? Da li je tačno da ste 2. januara doneli protivzakonit Pravilnik o platama, da li je tačno da niste obavestili Vladu RS i od iste dobili saglasnost za put u Amerku, da li je tačno da trenutno upravom ne rukovoditi Vi, već službenici Ministarstva bezbjednosti iz Sarajeva, da li je tačno da ste mimo odluke Vlade Republike Srpske tražili imenovanje drugih lica i da ste Vi, a ne Vlada zaduženi za imenovanje zamenika direktora?”, izjavio je Novitović za naš portal.

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

You May Also Like