Categories Republika Srpska

RSS I SLAVENKO RISTIĆ UVELIKO VODE POLITIČKE OBMANE OKO PREDSTOJEĆIH IZBORA

U Bijeljini predhodnih dana veoma turbulentan period. Od famoznih akcija pa do političkih previranja i naručenih priča o pobjedama na izborima po lokalnim portalima. U svemu ovom prednjači RSS i Slavenko Ristić. Ristić koji je poslanički mandat 2022. godine osvojio na listi SNSD-a.

Kako je najavio Slavenko Ristić RSS imaće svog kandidata u Bijeljini. Istraživali smo da li g.Ristić ima snagu da samostalno izađe na Lokalne izbore i bez ičije pomoći osvoji mjesto gradonačelnika. Prema istraživanjima RSS i g. Ristić jako teško će samostalno da pređu cenzus i dobiju jednog odbornika.

Zašto Slavenko Ristić obmanjuje građane Bijeljine i zašto i u čijem interesu pokušava da stranci čiji mandat trenutno ima u NSRS a to je SNSD „zabija nož u leđa“ i pokušava da obmane javnost?

Zašto Slavenko Ristić ne vrati mandat SNSD-u čiji je narodni poslanik u ovom sazivu i zašto nije sa RSS prešao cenzus? Da podsjetimo i g. Ristića i i građane, Slavenko Ristić 2020. godine je sa liste SDSS Mićo Mićić „pokupio“ odbornike a 2022. godine g. Ristić nalazi se na listi SNSD i na osnovu glasova te stranke dobija poslanički mandat. RSS na izborima u 2022. godini nije prešla ni cenzus.

Č.L.

 

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

You May Also Like