Categories Intelligence

ŠOKANTNO!!! DIREKTOR POLICIJE REPUBLIKE SRPSKE I SRPSKI MINISTRI U SAVJETU MINISTARA BIH UČESTVOVALI U PRIKRIVANJU VELIKOG KRIVIČNOG DJELA?!

U Tužilaštvu BiH i OJT BL prijavljen je gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković, a kako saznajemo u prikrivanju ovog krivičnog djela učestvovao je i sam direktor policije RS Siniša Kostrešević. Direktor je prema našim saznanjima imao informaciju o zloupotrebama od strane Stanivukovića, te je iste umjesto da procesuira i pohapsi, prikrio krivično djelo i pomogao da se Stanivuković ne dovede pred lice pravde.

Pomoć oko prikrivanja ovog krivičnog djela direktoru su dali i aktuelni ministri u Savjetu ministara BiH. Takođe, direktor ovo nije sam prikrio, nego je pomoć oko prikrivanja dobio i od visokih zvaničnika. Kako tvrdi naš izvor, blizak ovom slučaju, on ističe da o svemu ovome postoji svjedok, sa svim materijalnim dokazima. Međutim nismo uspjeli saznati da li je svjedok saslušan, te da li je isti upoznao nadležne o svojim saznanjima. Od nadležnih tužilaštava tražićemo informaciju o ovom slučaju.

Šta o svemu ovome znaju ambasade, te šta je njima dostavljeno? Uskoro i o tome.

Da li je ovo nova afera u Republici Srpskoj i da li oni koji bi trebalo da se staraju o sprovođenjnu zakona, isti grubo krše, te prikrivaju krivična djela?

SourceOfFacts

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

You May Also Like